Clash Of Clans Bot Sık Sorulan Sorular 24

Bot hakkında sık sorulan sorular sizler için bir araya getirmeye çalıştık. Çözümünü bulduğunuz sorunları yorumlar bölümünden ekleyerek sizlerde bu bölüme katkıda bulunabilirsiniz.

  • Soru 1: Bot, telefon ya da tablete kurulabilir mi
    Cevap 1: Bot sadece Windows 7 ve üzeri bilgisayarlarda ve Bluestacks, Memu gibi emülatörler ile kullanılabilmektedir. Telefon ya da tabletlerde çalışmaz.


  • Soru 3: Botu sorunsuz kullanabilmek için bilgisayarın özellikleri nasıl olmalıdır.
    Cevap 3: X86-64 4 çekirdek bir işlemci ve  AMD-v / AMD-Vi veya Intel VT-x / Intel VT-d sanallaştırma desteği, 4gb ram, OpenGL ES 2.0 destekli ekran kartı, en düşük 1366×768 ekran çözünürlüğü gereklidir. Kurulum sırasında Antivirüs yazılımlarının kapalı olması gerekmektedir.


  • Soru 4: Botu başlattığımda Language setting is Wrong: Change CoC language to English! şeklinde dil hatası alıyorum, nasıl düzeltebilirim.
    Cevap 4: Botun sorunsuz çalışabilmesi için  Oyunun Dil ayarını İngilizce yapmanız gerekmektedir. Botun üzerinde ise istediğiniz dil seçeneğini kullanabilirsiniz.  Sorun hala devam ediyorsa, Bot penceresi altında bulunan Oyun Dilini Kontrol Et kutusundaki işareti kaldırıp, botu yeniden başlatın.


  • Soru 5: Bot hangi seviye köylerde kullanılabilmektedir.
    Cevap 5:  CocBot sadece altıncı seviye ve üzeri belediye binası bulunan köyler için tasarlanmıştır. Altıncı seviye altındaki köylerde grafik okuma ve birlik üretme hataları ile karşılaşılmaktadır. Bu seviyede bulunan köyler için herhangi bir destek verilememektedir.


  • Soru 6: Ben bilgisayarın başında değilken bilgisayar kapanıyor ve bot duruyor. Bunu nasıl engelleyebiliriz.
    Cevap 6: Bilgisayarın güç ayarlarından gücü Her zaman açık olacak şekilde ayarlayın (Güç ayarları hiç bir zaman seçilmelidir) ve ekran koruyucuları devre dışı bırakın.


  • Soru 7: Bot çalışırken bilgisayarı veya Monitörü kapatabilir miyim.
    Cevap 7: Bot çalışırken bilgisayarınızı kapatırsanız, botu da kapatmış olursunuz. Eğer bilgisayarınızın güç ayarlarını hiç bir zaman olarak ayarladıysanız ve botta arka plan modu aktifse, o zaman sadece monitörü kapatabilirsiniz.


  • Soru 8: Bot savaşa başlamıyor ve sürekli Chief, is your Army ready for the battle? No, not yet! hatası veriyor.
    Cevap 8: Birlik eğitim ekranında seçtiğiniz asker sayısı ordu kamp kapasitesinden daha az olduğunda ya da savaş için kahramanları bekle, büyüleri bekle seçili olduğunda bot savaşa başlamayacaktır. Asker kapasitelerini ve diğer ayarları tekrar gözden geçirin.


  • Soru 9: Saldırı ayarlarında Okçu kraliçe ve Büyük Koruyucu kutuları aktif değil, onları nasıl aktif edebiliriz.
    Cevap 9: Öncelikle botu kapatın. Daha sonra botun kurulu olduğu dizin içinde bulunan (Örnek yol: C:\Program Files (x86)\Clash Of Clans TemizBot 7.0.1\Profiles\Köyüm) building dosyasını silin ve botu tekrar başlatın.


  • Soru 10: Köy ararken sürekli out of sync hatası alıyorum, nasıl düzeltebilirim.
    Cevap 11: Bu hata bilgisayar ve internet bağlantısı yavaş olduğunda karşınıza çıkabilmektedir. Botu durdurun ve Saldırı Planı > Arama Saldırı > Ayarlar  > Arama penceresinde bulunan Köy Arama Gecikme süresini arttırın.


  • Soru 11: Army size read error, Troop numbers may not train correctly hatası nedir.
    Cevap 11: Oyunun ayarlar kısmına girip, dili İngilizce yapın.


  • Soru 12 : Botu klan savaşlarında kullanabilir miyiz.
    Cevap 12: Bot şuan için klan savaşlarında kullanılamamaktadır.


  • Soru 13: Botu kurmak istedim ama virüs uyarısı verdi. Şimdi size nasıl güvenebilirim ki.
    Cevap 13: Bot Autoit scripti ile yazılmıştır. Bilgisayarda oyunu bot oynayacağı için Antivirüs yazılımları otomatik kontrolleri virüs olarak algılamaktadır. Sorunsuz bir kurulum için Antivirüs yazılımlarını kapatmanız gerekebilir. Dünya genelinde milyonlarca bot kullanıcısı bulunmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın. Eğer hala şüpheleriniz varsa, botu bilgisayarınıza kurmayınız!


    • Soru 14: Bot kullanırsam banlanır mıyım.
      Cevap 14: Oyun üreticisinin mevcut teknoloji ile  bot kullananları tespit edebilmesi şuan için mümkün değildir. Banlanma sadece şikayet üzerine yapılabilmektedir. Bu yüzden kesinlikle hiç kimseye bot kullandığınızı söylemeyin ve içinde bot geçen kelimeleri oyun içi mesajlarda kullanmayın!


    • Soru 15: findImage – Imgloc DLL Critical Error IMGLOC USE NOT ALLOWED IN COPYCATS lisans hatası alıyorum, nasıl düzeltebilirim.
      Cevap15: Öncelikle bot yazılımını silin, Antivirüs programını devre dışı bırakın ve botu yeniden kurun. Bu yöntem sorununuzu çözmediyse botu kapatın, botun kurulu olduğu lib klasörüne aşağıdaki dosyayı yapıştırın ve eskisi dosyanın yerine geçmesine izin verin. IMGLOC.DLL İndir örnek lib klasör yolu (C:\Program Files (x86)\Clash Of Clans TemizBot 7.0.1\lib)


    • Soru 16: Botu kullanırken sürekli kupa kaybediyorum, ne yapmamı önerirsiniz
      Cevap 16: Saldırı ayarlarından CSV saldırı tipini seçerek saldırı taktiklerinizi değiştirebilirsiniz. Bu konuda bilgi almak için CocBot Özel CSV Saldırı Dosyaları sayfamızı ziyaret etmelisiniz.


    • Soru 17: Bot üzerindeki başlat butonu belirgin hale gelmiyor yani aktif olmuyor.
      Cevap 17: Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) paketini bilgisayarınıza kurun ve bilgisayarı yeniden başlatın.


    • Soru 18: Bot sürekli takılıyor ya da oyundan atıyor.
      Cevap 18: Botu açın, klavyeden Ctrl+Alt+Delete tuşuna basıp Görev Yöneticisine giriş yapın. Menünün üst tarafından ayrıtıları seçin. Listeden botu bulun ve sağ tıklayarak  öncelik ayarını Yüksek olarak seçin.


    • Soru 19: Botu istediğim emülatörde nasıl açabilirim.
      Cevap 19: http://dosya.co/lumbftbkqha6/Multiple_Bot_Runner_v1.2.bat.html bunu indirip botun yüklü olduğu klasöre kopyalayın ve bu dosyayı o klasör içinde çalıştırın.
      Karşınıza gelen ekrandan hangi uygulamayı kullanacaksanız onun numarasını seçmeniz yeterli olacaktır.


    • Soru 20: Nox player nasıl zoom yapılır.
      Cevap 20: Nox player sağ menüden Keyboard Control (Üstten ikinci) seçin. köyün boş bir noktasına tıklayın ve orada bir tuşa basın. (örnek: T)
      Şimdi sol alttaki Save tuşuna basın. Artık köyde seçtiğiniz tuşa basılı tutarken (Örnek: T) aynı anda farenin sol tuşuna basılı tutar ve fareyi sağa sola hareket ettirseniz köye zoom yakınlaştıma ve uzaklaştırma yapabilirsiniz.

 

 

24 thoughts on “Clash Of Clans Bot Sık Sorulan Sorular

  1. Yanıtla Batuhan Oca 7,2018 01:54

    Merhaba 2 hesabımıda aynı anda kasabilir miyim? Eğer kasabiliyorsam nasıl oluyor?

  2. Yanıtla Mustafa Ara 24,2017 17:23

    Selamun aleyküm bot bagış istemiyor hata veriyor butonla ilgili ne yapmalıyım

  3. Yanıtla Serkan Kas 20,2017 16:00

    Waiting, Add random delay of 29 seconds.
    bu hatayı alıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam lazım

    • Yanıtla Osman Ara 1,2017 23:53

      Saldırı > Birlik eğitimi > Seçenekler altından Rastgele gecikme bölümündeki işareti kaldırın.

  4. Yanıtla Serhat Eki 14,2017 16:46

    Telefon için tasarlanmış bir hile var mı peki

  5. Yanıtla muhsin Ağu 5,2017 08:53

    benim bot um şu hatayı veriyor yardımcı olurmusunuz..
    Unable to read Builders info at this time
    ve tekrar defalarca restart veriyor saldırı ve çıkarıcıları toplamıyor

  6. Yanıtla fatih Tem 22,2017 02:28

    Bad OCR read Free/Total Builders
    bu hatayı veriyor sürekli

  7. Yanıtla alp Tem 7,2017 19:06

    waiting for main screen diyor sonra oyuna reset atıyor yardımcı olur musunuz

  8. Yanıtla özgür May 14,2017 21:32

    Unable to read Builders info at this time
    hatası alıyorum yardım eder misiniz

  9. Yanıtla kadir Nis 12,2017 20:45

    Cannot find train Window…bu hatayı veriyor

  10. Yanıtla Bünyamin Nis 9,2017 00:26

    gerekli programların hepsi gerekli mi yoksa bir tanesi mi gerekli ben bunlar olmadan kurdum ama calıstırfığımda memu uyumlu degil diyor ve memu linkini bulamıyorum siteniz

  11. Yanıtla sokradex Nis 5,2017 22:58

    memu da kullanıyorum bütün köylere saldırıyor yarım asker bırakıyor ölü köylere saldırı yapmıyor ayarlarını kontrol ettim

  12. Yanıtla ahmet ali Nis 5,2017 15:31

    noo loot cart found yard is clean yazıyor hata veriyor ne yapmam lazım

  13. Yanıtla onur Mar 30,2017 23:55

    [23:49:03] BlueStacks2 running in window mode
    [23:51:56] Serious error has occurred, please restart PC and try again
    [23:51:56] BlueStacks2 refuses to load, waited 191.82 seconds for boot comp

    • Yanıtla Osman Nis 1,2017 13:49

      Bluestacks’ı kendiniz başlatın ve oyunu açın. Daha sonra borun başlat düğmesine basın.
      Sorun devam ederse, gerekli programları yeniden kurup, bilgisayarı yeniden başlatarak tekrar deneyin.

  14. Yanıtla sokradex Mar 26,2017 18:59

    Have strange problem Couldn’t locate Next button, Restarting CoC and Bot…
    [18:54:59] Please wait for CoC restart……

    bu hatayı veriyor sürekli

    • Yanıtla Osman Mar 26,2017 20:22

      Hangi emülatörü ve hangi versiyonunu kullanıyorsun?

      • Yanıtla Berkay Nis 3,2017 18:04

        oyun açıkken botu başlattığımda sureklı blustacksden cıkıs yapıyor yardımcı olabılır mısınız?

    • Yanıtla Ali Nis 12,2017 09:30

      restart hatasını vermemesi için NOX PLAYER i kullanmanız yeter. bendede herzaman restart veriyordu. şimdi hiçbir hata vermeden çalışıyor…

Yorum Yazabilirsiniz

  

  

  

Yeni